miercuri, 7 iunie 2017

Cu mic cu mare, pacientii cu probleme dentare sunt asteptati in clinica Velvet Dental

Asa cum adultii sufera de dureri de masele si de dinti, si copiii au astfel de probleme, si ii doare, ii jeneaza, se formeaza pungute de puroi periculoase, se pot fisura dintii, se pot macina, sau pot aparea carii inca din primii ani de viata. Faptul ca inca nu li s-au schimbat dintii de lapte cu dantura permanenta, nu inseama ca nu trebuie sa ii ducem la dentist. Exista servicii de stomatologie copii facute cu mult tact si cu multa pricepere. Copiii nu vor simti nimic, gratie tehnicilor de anesteziere moderne, iar preturile nu sunt mari. Sedintele nu dureaza mult, la clinica stomatologica sector 1 Velvet Dental! Pe site-ul http://velvetdental.ro aflam toate informatiile necesare despre serviciile asigurate de aceasta clinica, despre personal si aparatura folosita, precum si despre preturi si ne putem chiar programa online!

Serviciile de pedodontie - preferatele copiilor si alegerea ideala a adultilor


Adultii sunt responsabili de buna starea copiilor. Iar aceasta stare de bine include tot ceea ce ar putea insemna dureri dentare. Fie ca sunt inca dintisorii de lapte in gura sau incep sa apara probleme la dentitia permanenta, copilul trebuie obisnuit cu medicul stomatolog. Acesta ii va deveni prieten inca din primele sedinte, si il va atrage in acea atmosfera placuta, calma, degajata, in care durerea dispare, problemele sunt rezolvate rapid, in sedinte scurte, si cei mici nu trebuie sa stea prea mult pe scaun.

Prima vizita a micutului este si cea mai importanta, de acomodare, iar in urmatoarele sedinte, acesta poate chiar sa ceara sa ramana cu medicul in cabinet, fara asistenta parintelui, deoarece capata incredere in priceperea si indemanarea acestuia.

Anestezierile copiilor sunt foarte usoare, nu le afecteaza sanatatea, iar extractiile devin o joaca, dupa ce nu isi vor mai simti limbuta si obrajorul. Serviciile de stomatologie copii pun accent si pe eruptia dintisorilor, dar si pe aspectul si sanatatea dintilor de lapte, ce pot fi afectati din cauza unei alimentatii necorespunzatoare sau a unei igiene nu tocmai riguroase.

Pe site-ul velvetdental.ro se afla informatii foarte importante despre igiena orala a celor mici, despre sanatatea dintisorilor, despre radiografiile dentare la copii, care uneori pot speria parintii, despre bruxism (sau scrasnitul din dinti) si metode de prevenire si de tratare, si lista poate continua. Insa cel mai bine este ca parintele sa vina impreuna cu prichindelul la doctorul stomatolog care ii va pune un diagnostic corect, si il va ajuta sa scape de micile probleme cu care se confrunta inca de la o varsta frageda. Totul este complet sterilizat si igienizat, aparatura medicala este moderna si corespunde standardelor, iar medicii sunt rabdatori, atenti la nevoile copiilor si bine pregatiti. Copiii merita o sansa sa rada, sa zambeasca si sa vorbeasca cu incredere, si sa manance fara teama ca ii va durea maseluta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu